Scout Smoke 

Scout Smoke is een moderne volkeramische buitentegel. Met een keramische buitenvloer kiest u voor een onderhoudsarme tuin. Groene aanslag verwijderen met de Kercher is verleden tijd. Angst hebben dat producten vlekken geven zoals vetten, olie en zuren hoeft ook niet meer. De tegels hebben een ondoordringbaar oppervlak waardoor de tegels eenvoudig zijn schoon te maken. Gaat u voor een strakke tuin en gemak? Dan kiest u voor een Step Stone buitentegel.  

Sfeervol tafelen

Elke terrasmeubel komt mooi tot zijn recht met deze Smoke tegelserie. Het is sfeervol tafelen onder de overkapping met de juiste tegelvloer. Breng binnen naar buiten door een soortgelijk terras door te trekken en geniet nog meer van uw woning. De tegels staan prachtig als looppad, op uw patio of dakterras. Puur genieten.

Geen onkruid

De tegels zijn oersterk met een dikte van 3 cm. Ze zijn eenvoudig te leggen in een zandbed. Met de speciale voegen die wij aanbieden krijgt onkruid geen kans meer en wordt uw buitenvloer een sterk geheel.  Zo blijft uw terras mooie en vlak. 

Kleur-, kras- en slijtvast dus zeer duurzaam.

 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Scout Smoke in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Scout Smoke

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Scout Smoke is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Scout Smoke   
90x90x3 cm
meer info >

Scout Smoke  
60x60x3 cm
meer info >