Supreme City  

De Supreme City keramische buitentegel is nauwelijks te onderscheiden van echt natuursteen. De tegels hebben fraaie kleurnuances en zijn allen uniek in patroon. Creëer een stijlvolle basis voor uw terras, balkon of patio met deze natuursteen look. De tegel is verkrijgbaar in 2 grote formaten, passend bij een moderne buitenruimte met stijl. Omdat ze een dikte hebben van 3 cm en door en door zijn gebakken zijn ze zelfs toepasbaar voor de oprit. Keramiek is zeer duurzaam en onderhoudsarm waardoor u extra kunt genieten van het buitenleven

Modern terras

Zodra het zonnetje doorkomt neemt u plaats op uw moderne terras. Geniet met uw vrienden van een hapje en drankje van het buitenleven. Deze rustieke grijze keramische tegel past bij elk huis en interieur en vormt daarmee een fraaie basis voor uw tuin en dakterras. De 3 cm dikke tegel zorgt voor een optimaal loopcomfort en met de speciale voeg heeft u nooit meer last van onkruid tussen de tegels. Een echte tegelvloer zoals in huis!

Geen zorgen

Doordat vocht en vuil eenvoudig is te verwijderen en de tegel krasbestendig is kunt u zorgeloos genieten van het buitenleven. Door en door gebakken tegels zijn ook kleurvast zodat u jaren lang plezier heeft van uw buitenterras. Geen gedoe meer met volkeramische buitentegels van Step Stones

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Supreme City in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Supreme City

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Supreme City is verkrijgbaar in 60x90x3 cm

Supreme City
60x90x3 cm
meer info >