Supreme Shade   

Supreme Shade is een chique, zwarte keramische buitentegel. De tegels zijn modern en sfeervol door de mooie kleurschakeringen. De perfecte basis voor iedere buitenruimte. Betrek buiten met binnen, maak van uw buitenruimte een verlengde van uw huis voor nog meer woongenot. Deze volkeramische tegelserie is duurzaam en van hoge kwaliteit waardoor deze onderhoudsvrij is. Maak van uw dakterras, oprit, overkapping of looppad een beleving met deze rechthoekige tegels. Ga voor een strakke, onderhoudsvrije buitenvloer, kies voor een Step Stones tegel. 

Ambiance in de tuin

Zit op uw loungeset en geniet van uw chique, sfeervolle tuin. Deze tegelvloer geeft uw buitenruimte de juiste ambiance. Of dit nu een oprit is, het terras onder uw overkapping of een terras rond het zwembad. 

Kies voor een rijke uitstraling met deze rechthoekige tegels van 60×90 centimeter. 

Gemak en genieten

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. 

De massieve, volkeramische tegels zijn 3 cm dik en kunnen eenvoudig in een zandbed worden gelegd. Met onze speciale voegen krijgt onkruid geen kans. Dus puur genieten.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Supreme Shade in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Supreme Shade

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Supreme Shade is verkrijgbaar in 60x90x3 cm

Supreme Shade     
60x90x3 cm
meer info >