Timber Mokka

Timber Mokka is een sfeervolle, keramische buitentegel met een houtlook. Creëer een prachtige buitenruimte met deze tegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Elke tegel is uniek en ze hebben ieder mooie tekeningen van houtnerven. Bovendien hebben ze het formaat van een plank. De tegels zijn zeer duurzaam en vergen weinig onderhoud. U heeft geen last van splinters in de voeten, geen glad terras door algvorming en geen last van houtrot. Kiest u voor een keramische houtlook tegel van Step Stones dan kiest u voor kwaliteit, gemak en duurzaamheid. 

Houten terras

Uw tuin en terras ziet er prachtig uit met deze sfeervolle houtlook keramische tegels. Elke patio, elk balkon en elk dakterras krijgt een prachtige basis voor uw tuininrichting. Deze buitenvloer ademt sfeer en klasse.

Hout en gemak

Deze 3 cm dikke, oersterke volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam. Ze zijn van een hoge kwaliteit waardoor de prachtige uitstraling van houtlook behouden blijft. 

Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken waardoor het onderhoud minimaal is.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Timber Mokka in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Timber Mokka

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Timber Mokka is verkrijgbaar in 40x120x3 cm

Timber Mokka
40x120x3 cm
meer info >