Timber Oak

Timber Oak is een keramische buitentegel met een houtlook die klasse uitstraalt. De keramische tegels hebben de vorm van een plank waardoor het geheel op een parket lijkt. Elke tegel is uniek en ze hebben ieder mooie tekeningen van houtnerven waardoor ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. Keramiek is zeer duurzaam en vergt weinig onderhoud in tegenstelling tot hout. De 3 cm dikke volkeramische tegels gaan jarenlang mee en behouden hun kwaliteit. Door hun ruwe oppervlak zijn ze veilig, zelfs met nat weer. Kiest u voor een keramische houtlook tegel van Step Stones dan kiest u voor kwaliteit, veiligheid, gemak en duurzaamheid. 

Ambiance op terras

Uw tuin en terras ademt klasse en sfeer met deze houtlook tegels. Ze zijn oersterk en daardoor zelfs geschikt voor uw oprit.  Zo ontstaat een oprit met ambiance waar u zich thuis voelt. Betrek buiten met binnen door een houten vloer door te trekken. 

Onderhoudsvrij

Stelt u zich voor, een houten vloer op uw balkon of dakterras die duurzaam is. Dat kan met deze 3 cm dikke, oersterke volkeramische tegels. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast.  Ze zijn van een hoge kwaliteit waardoor de prachtige uitstraling van houtlook behouden blijft. 

Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken.  Olie, zuren en groen aanslag zijn eenvoudig te verwijderen.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Timber Oak in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Timber Oak

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Timber Oak is verkrijgbaar in 40x120x3 cm

Timber Oak
40x120x3 cm
meer info >