Timber Tabak

Timber Tabak is een stoere, keramische buitentegel met een houtlook. Maak van uw buitenruimte een stoer geheel met deze plankenvloer. Deze tegels hebben het formaat van een plank die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Elke tegel is uniek en ze hebben ieder mooie tekeningen van houtnerven. De oersterke 3 cm dikke volkeramsiche tegels vergen nauwelijks onderhoud in tegenstelling tot hout. Ze zijn zo sterk dat u ze zelfs kan gebruiken voor de oprit. Geen houtrot, geen last van groen aanslag, geen splinters en geen last van glijpartijen. Kiest u voor een keramische houtlook tegel van Step Stones dan kiest u voor kwaliteit, gemak, veiligheid en duurzaamheid.

Sfeer op uw terras

Deze houten plankenvloer is de perfecte basis voor uw terras, balkon, patio of oprit. Hij is stoer en ademt veel sfeer uit. Lange zomeravonden tafelen met vrienden en familie terwijl u zorgeloos geniet van uw buitenruimte.

Oersterk en duurzaam

Deze 3 cm dikke, oersterke volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam. Ze zijn van een hoge kwaliteit waardoor de prachtige uitstraling van houtlook behouden blijft. Door het ruwe oppervlak zijn ze veilig te belopen wanneer ze nat zijn.

Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken waardoor het onderhoud minimaal is.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Timber Tabak in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Timber Tabak

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Robusto Timber Tabak is verkrijgbaar in 40x120x3 cm

Robusto Timber Tabak
40x120x3 cm
meer info >