Ultra Aspen Antracite

Ultra Aspen Antracite is een prachtige volkeramische buitentegel. De tegels hebben fraaie kleurschakeringen die de tegels veel warmte en sfeer geven. Iedere tegel heeft een uniek patroon. Door de hoge baktemperatuur zijn deze massieve, 3 cm dikke, volkeramische buitentegels oersterk. Ze zijn zeer geschikt voor zware belasting. Creëer een stijlvolle oprit met deze antraciet tegels en strek de tegels door naar uw terras en patio voor een totaalbeleving. Ga voor klasse en gemak en kies voor een tegel van Step Stones.

Smaakvol terras 

De volkeramische buitentegels hebben prachtige kleurnuances en zijn er in 2 formaten. Geniet van uw smaakvolle terras en buitenvloer voor uw voordeur. Antracite zal elk tuinmeubilair mooier doen lijken en geeft het stijl.

Onderhoudvriendelijk

Deze hoogwaardige keramische terrastegel zijn door de hoge baktemperatuur extreem sterk en daarbij uitermate geschikt voor terrassen en zeer zware belasting zoals opritten. De tegel is krasbestendig en tevens bestand tegen zuren, vorst en strooizout. Daarbij zal vuil en vocht niet indringen in het oppervlak van de tegel waardoor deze zeer onderhoudsvriendelijk is.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Ultra Aspen Antracite in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Aspen Antracite

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Aspen Antracite is verkrijgbaar in 60x60x3 en 45x90x3 cm

 Ultra Aspen Antracite
60x60x3 cm
meer info>

 Ultra Aspen Antracite
45x90x3 cm
meer info >