Ultra Basic Grey 

Ultra Basic Grey is een stoere keramische buitentegel. De tegels hebben fraaie kleurschakeringen en door de mooie, grijze kleur zijn ze de perfecte basis voor ieder terras. Een prachtig terras is een waardevol verlengstuk van uw woonomgeving en geeft uw huis en tuin een compleet nieuwe aanblik. Deze 3 cm dikke volkeramische tegels van hoge kwaliteit zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Puur genieten met Step Stones tegels.

Lange avonden

Thuis komen en direct weer naar buiten stappen, de tuindeuren openslaan en genieten van uw sfeervolle terras. Nodig uw vrienden uit en geniet van de lange avonden en het buitenleven.

Onkruid is verleden tijd

De tegels zijn eenvoudig te leggen in een zandbed. Met onze speciale voegen van hoge kwaliteit krijgt onkruid geen kans meer en wordt uw buitenvloer een sterk geheel. Ze heeft u jaren plezier van uw terras.

De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam, waardoor ze de prachtige uitstraling blijven behouden.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Ultra Basic Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Basic Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Basic Grey is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Ultra Basic Grey
90x90x3 cm
meer info >

Ultra Basic Grey
60x60x3 cm
meer info>