Ultra Contemporary Brown

Ultra Contemporary Brown is een keramische buitentegel met een bijzondere kleur. Uw terras krijgt een verfijnde look met deze hedendaagse volkeramische tegelserie. De tegels zijn van een zware kwaliteit en met onze speciale voegen zijn ze mooi strak te leggen waardoor uw terras klasse uitstraalt. De tegels zijn duurzaam en vergen weinig onderhoud waardoor u meer tijd krijgt om van uw buitenruimte te genieten. De tegels zijn kras-, kleur- en slijtvast waardoor de tegelvloer jarenlang mooi blijft. 

Ambiance

Een mooie ambiance creëert  u met deze bruine volkeramische tegels die een patio, terras of overkapping net die extra touch geeft. Geniet met familie en vrienden van het buitenleven.

Geen onkruid

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. 

De massieve, volkeramische tegels zijn 3 cm dik en kunnen eenvoudig in een zandbed worden gelegd. Met onze speciale voegen krijgt onkruid geen kans. Dus puur genieten.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Ultra Contemporary Brown in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Contemporary Brown

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Contemporary Brown is verkrijgbaar in 60x60x3 en 45x90x3 cm

Ultra Contemporary Brown 
60x60x3 cm
meer info >

Ultra Contemporary Brown 
45x90x3 cm
meer info >