Ultra Contemporary Light Grey

Ultra Contemporary Light Grey is een hedendaagse keramische buitentegel. Geniet van het buitenleven op uw betonlook terras. Door een tegelvoer door te trekken vanaf uw huis wordt uw tuin een verlengstuk van uw woningomgeving. De grijze tegels hebben mooie kleurnuances waardoor ze nauwelijks van echt beton te onderscheiden zijn. De massieve volkeramische tegels zijn ondoordringbaar waardoor olie, wijn en zuren eenvoudig zijn te verwijderen. Ook groenaanslag krijgt geen kans. Geniet van het gemak van een Step Stones tegel. 

Stoer en sfeervol

Kies voor een stoere uitstraling met deze betonlook volkeramische tegels. We hebben deze in 3 formaten. Maximaal tuinplezier met deze onderhoudsvrije buitenvloer voor uw patio, veranda of dakterras. Het geheel geeft een rijke ambiance.

Voor zware belasting

Deze massieve 3 cm dikke volkeramische buitentegels zijn oersterk en kunnen tegen zware belasting. Leg de tegels eenvoudig in een zandbed en ga voor een strakke oprit voor uw garage. Fijn dat dezelfde tegels geschikt en fraai zijn als looppad of terras voor in uw tuin. Zo heeft u een prachtig geheel voor een fijn buitenleven.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Ultra Contemporary Light Grey  in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Contemporary Light Grey 

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Contemporary Licht Grey is verkrijgbaar in 90x90x3 - 60x60x3 en 45x90x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar
Ultra Contemporary Light Grey 
90x90x3 cm

Ultra Contemporary Light Grey 
60x60x3 cm
meer info>

Ultra Contemporary Light Grey 
45x90x3 cm
meer info>