Ultra Gare Graphite

Ultra Gare Graphite is een natuursteenlook keramische buitentegel. Deze volkeramische tegel geeft uw terras een natuursteenlook die niet van echt te onderscheiden is. Creëer een onderhoudsvrije buitenruimte terwijl u geniet van het gemak en de kwaliteit van keramiek. Deze tegel hebben we in drie formaten en ze hebben allen een uniek patroon. Leg een robuust en stevig terras met de 3 cm dikke Step Stones tegels. We hebben speciale voegen waardoor de terrassen strak kunnen worden gelegd en onkruid geen kans krijgt.

Robuust terras

Maak van uw buitenruimte een paradijs met deze robuuste keramische buitentegel. Deze natuursteenlook is prachtig voor uw patio, veranda, overkapping en sterk genoeg voor uw oprit. 

Maak een bijzondere plek van uw buitenruimte. Zo wordt buiten een verlengde van uw huis. 

Wind en weer

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De tegels zijn vorstbestendig en hittebestendig dus ideaal voor de winterperiode wanneer u rondom een vuurkorf in de tuin verblijft. De tegels zijn makkelijk schoon te maken, of dit nu groenuitslag is na een natte periode, gemorste wijn of vetvlekken. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Gare Graphite in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Gare Graphite

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Gare Graphite is verkrijgbaar in 90x90x3 - 60x60x3 en 45x90x3 cm

Ultra Gare Graphite
90x90x3 cm
meer info >

Tijdelijk niet leverbaar 
Ultra Gare Graphite
60x60x3 cm

Ultra Gare Graphite
45x90x3 cm
meer info>