Ultra Gare Sand

Ultra Gare Sand is een natuursteenlook keramische buitentegel. Creëer een robuuste en sfeervolle patio, veranda of terras onder een overkapping. Geniet van lange zomeravonden met vrienden op uw loungeset. Deze keramische buitentegel geeft uw terras een natuursteenlook die niet van echt te onderscheiden is. Ondertussen kunt u genieten van het gemak van keramiek. De tegels zijn kras-, kleur- en slijtvast. Kies uit drie formaten en leg de tegels eenvoudig in een zandbed. Met onze bijzondere voegen legt u een stijlvolle en strakke buitenvloer. De 3 cm dikke tegels zijn oersterk en dus ook geschikt voor een oprit. 

Lang tafelen 

De tegels hebben prachtige kleurnuances die een natuurlijk geheel vormen. Ze maken van elk terras, patio of veranda een smaakvol geheel. Geniet van lang tafelen met uw vrienden waarna u zich verplaats naar de loungeset onder de overkapping voor een laatste drankje. 

Duurzaam

De 3 cm dikke volkeramische tegels zijn oersterk. Ze zijn hittebestendig en kleurvast. De bovenlaag is ondoordringbaar waardoor oliespetters, vetvlekken, wijn en zuren eenvoudig te verwijderen zijn.

Bovendien zijn ze kras- en slijtvast en dus zeer duurzaam.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Gare Sand in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Gare Sand

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Gare Sand is verkrijgbaar in 90x90x3 - 60x60x3 en 45x90x3 cm

Ultra Gare Sand
90x90x3 cm
Meer info>

Tijdelijk niet leverbaar 
Ultra Gare Sand
60x60x3 cm

Ultra Gare Sand
45x90x3 cm
meer info >