Ultra Ikon 

Ultra Ikon is een keramische buitentegel met een houtlook. Creëer een sfeervolle en warme buitenruimte met deze tegels die nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout. Elke tegel is uniek en ze hebben ieder mooie tekeningen van houtnerven. Keramiek is duurzaam en vergt nauwelijks onderhoud. U heeft geen last van splinters in de voeten, geen glad terras door algvorming en geen last van houtrot. U houdt van de sfeer die een houten vloer met zich meebrengt, maar wilt geen last hebben van vlekken of eindeloos onderhoud? Kies dan voor de keramische houtlook tegel van Step Stones. 

Houten veranda

De warme en natuurlijke uitstraling van hout zorgt voor een eigentijdse sfeervolle basis voor uw veranda, terras of patio. Met deze buitentegel gaat u voor de uitstraling van een houten terras met de voordelen van keramiek.

Blijft mooi

Deze 3 cm dikke, oersterke volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij. De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam. Ze zijn van een hoge kwaliteit waardoor de prachtige uitstraling van houtlook behouden blijft. 

Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken waardoor het onderhoud minimaal is.

 

 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Ultra Ikon in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Ikon

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Ikon is verkrijgbaar in 45x90x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar
Ultra Ikon 
45x90x3 cm