Ultra Landscape Night

Ultra Landscape Night is een diepzwarte keramische buitentegel. Creëer een moderne en strakke buitenruimte met deze volkeramische tegelserie. Deze buitenvloer staat prachtig bij een mondaine woning waardoor u uw leefruimte vergroot. Maak van uw patio, oprit, overkapping of balkon een beleving met deze zwarte tegels. Deze massieve 3 cm dikke volkeramische tegel is oersterk en is zelfs geschikt voor uw oprit. Ga voor een strakke, onderhoudsvrije buitenvloer en kies deze Step Stones tegel. 

Lust voor het oog

De intense donkere kleur van deze tegel creëert een mooi geheel met het tuingroen en uw tuinmeubels. Kom thuis en stap direct weer naar buiten door uw tuindeuren en geniet van uw luxe veranda, patio en terras.

 

Gebruikersgemak

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. Kies voor een krasvrije ondergrond die makkelijk is schoon te houden. De 3 cm dikke keramische tegel, die van nature een ruw oppervlak heeft en hittebestendig is, is een veilige keuze en makkelijk schoon te maken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Ultra Landscape Night in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Ultra Landscape Night

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Ultra Landscape Night is verkrijgbaar in 60x60x3

Ultra Landscape Night 
60x60x3 cm
meer info >