Urbany Grey

Urbany Grey is een strakke volkeramische buitentegel. De grijze tegels hebben subtiele kleurschakeringen die het geheel een betonlook geven. Ze geven uw buitenomgeving een metropolische vibe. Wanneer u naar uw voordeur loopt kunt u genieten van uw strakke en mooie buitenvloer. Deze massieve 3 cm dikke oersterke keramische tegel is zeer onderhoudsvrij en zelfs geschikt voor uw oprit. Gaat u voor kwaliteit, klasse en gemak, kies dan een tegel van Step Stones.

Stads

Deze strakke betonlook tegel staat prachtig in een stadse omgeving. De warme, grijze kleur maakt van elke oprit, patio of dakterras een mooie basis. Zowel een strak terrasmeubels als een loungeset gemaakt van natuurlijke materialen komt goed tot zijn recht op deze tegelvloer. 

Weinig onderhoud

Met deze 3 cm dikke volkeramische terrastegels heeft u veel comfort. De tegels zijn, slijt- en krasvast en zijn vorstbestendig. U kunt uw auto parkeren of deze buitenvloer, want hij is oersterk.

Zelfs de zon heeft geen invloed op de tegels! De kleur blijft gewoon altijd behouden.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Urbany Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Urbany Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Urbany Grey is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Urbany Grey
60x60x3 cm
meer info >