Pebble Anthracite

De terrazzo look Pebble Anthracite keramische buitentegel is zeer fraai met ingelegde stukjes steen. De antraciet tegels zijn elk uniek en hebben prachtige tekeningen en kleurnuances. Het is de speling met stukjes steen die het een zeer levendig geheel maken. Klassiek en hedendaags zijn met deze strakke tegelserie sterk gecombineerd. Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij; u krijgt geen vlekken, geen groenaanslag en de tegels zijn oersterk. Bovendien zijn ze krasvast en weten ze hun kleur mooi te behouden. Ga voor klasse en gemak. 

Een chique geheel

Uw woning krijgt niet alleen een chique uitstraling met deze tegelserie mar ook een heel levendige. De kleurschakeringen en de stukjes steen verwerkt in de tegel zijn werkelijk prachtig. De dikke tegels zijn oersterk waardoor u ze ook voor de garage kan leggen. 

Zorgeloos genieten

Bij volkeramische tegels hoeft u geen rekening te houden met gevallen vloeistoffen zoals wijn, zuren en vet. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken en er ontstaan geen vlekken. Bovendien zijn de tegels krasbestendige en kunt u zorgeloos tuinmeubilair en bloembakken verschuiven.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Pebble Antracite in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Pebble Anthracite

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Pebble Anthracite is verkrijgbaar in 60x60x3cm

Pebble Anthracite
60×60 cm
meer info >