Stone Anthracite  

Stone Anthracite is een steenlook volkeramische buitentegel. De tegels zijn allen uniek met een eigen patroon en hebben bijzondere tekeningen. Deze keramische tegels zijn dan ook niet van natuursteen te onderscheiden. De tegels zijn door en door gebakken en zijn met een dikte van 3 cm oersterk. Het oppervlakte is ondoordringbaar waardoor u er geen onderhoud aan heeft. Makkelijk schoon te maken en ze blijven mooi. Gaat u voor een chique natuursteen tegel met het gemak van keramiek dan kies u voor de Step Stone buitentegel.

Robuust terras

Maak van uw buitenruimte een paradijs met deze robuuste keramische buitentegel. Deze natuursteenlook is prachtig voor uw patio, veranda, overkapping en sterk genoeg voor uw oprit. 

Maak een bijzondere plek van uw buitenruimte. Zo wordt buiten een verlengde van uw huis. 

Wind en weer

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De tegels zijn vorstbestendig en hittebestendig dus ideaal voor de winterperiode wanneer u rondom een vuurkorf in de tuin verblijft. De tegels zijn makkelijk schoon te maken, of dit nu groenuitslag is na een natte periode, gemorste wijn of vetvlekken. 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Stone Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Stone Anthracite 

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Stone Anthracite  is verkrijgbaar in 90x90x3 cm

Stone Anthracite  
90x90x3 cm
meer info >