Wood Dark Brown

Wood Dark Brown is een luxe volkeramische buitentegel met een houtlook. De tegels zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ontdek de mooie houtnerven en fraaie tekeningen die de vloer zeer natuurgetrouw maken. Kiest u voor hout dan heeft u de zorgen dat het glad kan worden door vocht en algen en dat het bovendien slijt. Fijn dat u nu voor deze volkeramische tegel kunt kiezen die onderhoudsvrij is en zijn kleur behoudt. Zo geniet u extra van uw buitenruimte.  

Sfeervol terras

Met een houten vloer heeft u gelijk sfeer. Uw terras, patio of dakterras heeft met deze keramische buitenvloer een prachtige basis. Creëer een bijzondere plek om te relaxen en te genieten. Fijn, want de buitenruimte wordt zo een verlengde van uw huis.

Geen onderhoud

Een fijn gevoel dat u met deze 3 cm dikke volkeramische buitentegels nauwelijks onderhoud heeft. Zelfs met veel zon behouden ze hun kleur. De tegels zijn kras- en slijtvast en groenaanslag is eenvoudig te verwijderen. Bovendien zijn ze hittebestendig en kunt u gerust zout strooien in de winter. Ze blijven jarenlang mooi.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Wood Dark Brown in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Wood Dark Brown

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Wood Dark Brown is verkrijgbaar in 45x90x3cm

     Wood Dark Brown  
45x90x3 cm
meer info >