Wood White

Wood White is een volkeramische houtlook buitentegel die klasse uitstraalt. Elke tegel heeft zijn eigen tekening en mooie kleurnuances waardoor uw terras en looppad als totaal een luxe gevoel krijgt. Deze volkeramische tuintegels hebben als voordeel dat ze krasbestendig, kleurvast en ook nog eens uiterst eenvoudig te reinigen zijn. Ze blijven hun mooie oorspronkelijke uitstraling behouden. Met Step Stones tegels kiest u voor duurzaamheid, genieten en gemak.

Rijkdom 

Kom thuis en pak een glas van uw favoriete drank en ga heerlijk relaxen op uw loungeset op uw strak aangelegde terras. Dat is rijkdom. Uw tuinmeubilair komt mooi tot zijn recht met deze antraciet tegels die allen een uniek kleurspel hebben.

Kies voor gemak

Deze door en door gebakken volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij. Algen krijgen geen kans en u kunt gerust zout strooien bij koud weer. De tegels zijn eenvoudig reinigen en de bovenlaag is ondoordringbaar waardoor vetspetters, rode wijn en gemorste olie eenvoudig zijn te verwijderen en geen vlekken achterlaten.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Wood White in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Wood White

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Wood White is verkrijgbaar in 45x90x3 cm

  Wood White  
45x90x3 cm
meer info >