Concrea Light Grey

Concrea Light Grey is een prachtige volkeramische buitentegel. Maak van uw buitenruimte een heerlijk en luxe verblijf. De tegel ademt sfeer en is een mooie basis voor elk terras. Iedere tegel heeft een uniek eigen patroon. De genuanceerde kleurschakeringen van de tegels zorgen voor een levendige buitenvloer. U creëert hiermee een tijdloze look in de tuin of op uw terras. De tegels zijn eenvoudig te reinigen en blijven altijd mooi. Werken met 3 cm dikke massieve volkeramische buitentegels is kiezen voor stijl, gemak en duurzaamheid. Creëer een strakke en moderne buitenruimte met deze Light Grey tegel. Gaat u voor klasse en gemak? Dan kiest u voor een volkeramische buitentegel. 

Altijd welkom buiten

Ontvang uw gasten in uw prachtig buitenruimte. Creëer een sfeervolle en moderne buitenruimte met deze oersterke keramische tegel. Geef uw tuin, terras, oprijlaan of buitenkeuken een nieuwe uitstraling met deze lichtgrijze volkeramische tegel. 

Concrea Light Grey

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. Kies voor een krasvrije tegelvloer die makkelijk schoon te houden is. De volkeramische tegel heeft van nature een ruw oppervlak en is hittebestendig. Een veilige keuze en makkelijk schoon te maken. Een duurzame keuze.

Deze lichtgrijze tegel maakt van elke buitenruimte een feest voor het oog.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Concrea Light Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Concrea Light Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Concrea Light Grey is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Uit de collectie v.a. 01-2023
Concrea Light Grey
90x90x3 cm

Concrea Light Grey
60x60x3 cm
meer info >