Evoque Dark Grey 

 Evoque Dark Grey is een prachtige volkeramische buitentegel met steenlook. De tegels hebben sterke kleurschakeringen die de tegels zeer natuurgetrouw doen lijken. Iedere tegel heeft een uniek patroon. Maak een stak terras of oprit met deze sterke buitentegels. De tegels zijn 3 cm dik waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor de oprit. De keramische tegels zijn ondoordringbaar waardoor u zonder zorgen vet, olie of wijn kan morsen. Bovendien zijn ze kras- en kleur- en slijtvast. Ga voor klasse en gemak en kies voor voor een tegel van Step Stones.

Stijlvolle oprit

U komt thuis en rijdt via de sterke en stijlvolle oprit naar uw garage. Dat is pas thuiskomen. De kleuren passen zeer goed bij een modern huis en interieur. Fijn, want de buitenruimte wordt zo een verlengde van uw huis.

Geen onderhoud

Deze oersterke volkeramische tegels vergen weinig onderhoud. Ze zijn 3 cm dik en krasvast, kleurvast, vorst- en hittebestendig. Door het wat ruwe oppervlak zijn ze ook zeer veilig met nat weer. Geen zorgen dat u uitglijdt.

Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken waardoor ook het onderhoud minimaal is. 


Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Evoque Dark Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Evoque Dark Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Evoque Dark Grey is verkrijgbaar in 90x90x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar
Evoque Dark Grey  
90x90x3 cm