Evoque Light Grey 

Evoque Light Grey is een sfeervolle volkeramische buitentegel. De tegels hebben prachtige kleurnuances die uw terras of balkon een fraaie basis geven. Iedere tegel heeft een uniek patroon. Maak van uw buitenruimte een mondaine ruimte. De tegels hebben een steenlook die past bij de huidige woontrends. Creëer een mooi terras aan het zwembad of onder uw overkapping en geniet van lange zomeravonden. Gaat u voor sfeer en gemak? Dan kiest u voor een tegel van Step Stones.

Sfeervolle buitenruimte

Deze tegels hebben bijzondere kleurnuances die uw buitenruimte mooi aankleden. Ze laten uw tuinset en loungebank extra tot hun recht komen. Of u nu een mooi en sterk terras wil rondom uw zwembad of op uw patio, met deze tegels heeft u gemak en sfeer ineen.

Gebruikersgemak

Deze volkeramische tegels zijn onderhoudsvrij zodat u volop kan genieten van uw buitenruimte. De kleur van keramiek blijft zeer goed behouden met als gevolg dat de tegels jarenlang mooi blijven. Kies voor een krasvrije ondergrond die makkelijk is schoon te houden. De 3 cm dikke keramische tegel, die van nature een ruw oppervlak heeft en hittebestendig is, is een veilige keuze en makkelijk schoon te maken.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Evoque Light Grey in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Evoque Light Grey

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo flink kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Evoque Light Grey is verkrijgbaar in 90x90x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar
Evoque Light Grey  
90x90x3 cm