Scout Beige  

Scout Beige is een sfeervolle volkeramische buitentegel. De beige kleur is prachtig en geeft uw terras, patio of dakterras een warme basis. Tuinmeubilair en begroeiing maken het af. Deze volkeramische tegels zijn door en door gebakken en onderhoudsvrij. U hoeft niet bang te zijn voor krassen en vlekken. De 3 cm dikke tegels zijn oersterk en ook zeer geschikt voor de belasting van auto’s. Gaat u voor een sfeervolle tuin en gemak? Dan kiest u voor een Step Stone buitentegel.  

Mooie basis

Deze beige tegel straalt klasse uit en geeft uw buitenruimte een warme uitstraling. De terrassen zijn heel strak te leggen door de bijzondere voegmethode waardoor het rustig oogt en zeer veilig is. Geen last van verzakte tegels op uw terras.

Onkruid is verleden tijd

De tegels zijn eenvoudig te leggen in een zandbed. Met de speciale voegen van hoge kwaliteit die wij aanbieden krijgt onkruid geen kans meer en wordt uw buitenvloer een sterk geheel. Zo heeft u jarenlang plezier van uw terras.

De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam, waardoor ze de prachtige uitstraling blijven behouden.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Scout Beige in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Scout Beige

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Scout Beige is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm


Scout Beige   
90x90x3 cm
meer info >

Tijdelijk niet leverbaar 
Scout Beige   
60x60x3 cm