Toscane Beige

Toscane Beige is een elegante volkeramische buitentegel met een natuursteenlook. De beige kleur en mooie tekeningen in de tegel geven het geheel een warme ambiance. De tegels hebben ieder een uniek patroon en fraaie kleurschakeringen waardoor ze nauwelijks van echt natuursteen zijn te onderscheiden. U waant zich in Toscane op een zomerse avond. Maak van uw terras en balkon een bijzondere plek om te relaxen en te genieten. De buitenruimte wordt zo een verlengde van uw huis. Ze zijn eenvoudig te reinigen en blijven altijd mooi. Werken met 3 cm dikke massieve volkeramische buitentegels is kiezen voor stijl, gemak en duurzaamheid. 

Zomerse avonden

Met deze tegels lijkt het altijd wel zomer in uw tuin, onder uw overkapping of op het balkon.

Urenlang tafelen met uw vrienden en familie wanneer de temperatuur buiten stijgt. Geniet nog meer van uw buitenruimte met deze sfeervolle tegelvloer.

Oersterk

De oersterke keramische tegels zijn geschikt voor elke toepassing. De 3 cm tegels zijn massief en sterk genoeg voor een oprit. Bovendien zijn ze kleur- en kras- en slijtvrij.

Daarnaast zijn de tegels ook nog eens makkelijk schoon te maken waardoor ook het onderhoud minimaal is. Kies voor maximaal genieten met minimale zorgen.

 

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Toscane Beige in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Toscane Beige

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Toscane Beige is verkrijgbaar in 90x90x3 en 60x60x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar
Toscane Beige
90x90x3 cm

Tijdelijk niet leverbaar
Toscane Beige
60x60x3 cm