Stone Reimst  

Stone Reimst is een natuursteenlook volkeramische buitentegel. De tegels zijn allen uniek met een eigen patroon en hebben bijzondere tekeningen. Deze keramische tegels zijn dan ook niet van natuursteen te onderscheiden. De tegels zijn door en door gebakken en zijn met een dikte van 3 cm oersterk. Het oppervlakte is ondoordringbaar waardoor u er geen onderhoud aan heeft. Makkelijk schoon te maken en ze blijven mooi. Gaat u voor een chique natuursteen tegel met het gemak van keramiek dan kies u voor de Step Stone buitentegel.

Elegante basis

Met deze natuursteenlook tegels als buitenvloer rondom uw huis kunt u echt genieten van het buitenleven. Kies voor een duurzame en elegante oprit, terras of patio die uw woning extra klasse geeft. Deze tegels zijn zeer strak te leggen en blijven mooi.

Onkruid is verleden tijd

Onderhoudsvrije en strakgelegde tegels willen we allemaal. Deze 3 cm dikke tegels legt u eenvoudig in een zandbed. De speciale voegen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor onkruid geen kans meer krijgt.

De tegels zijn kleur- kras- en slijtvast, vorstbestendig en duurzaam. De tegels blijven goed behouden en blijven daarom jarenlang mooi.

Volkeramische tegels voor alle outdoor toepassingen  

Volkeramische buitentegels zijn overal toe te passen rondom de woning. De oersterke tegels zijn geschikt voor tuin, (dak)terras, oprit of als vloer in uw tuinpatio. Bekijk de sfeerfoto’s van de Stone Reimst in vele verschillende toepassingen, wellicht zitten er leuke ideeën voor u bij. In onze showtuin helpen we u graag verder met een helder advies op maat. We kunnen u mooie combinaties tonen met verschillende kleuren, tegellooks en legpatronen. Voor een perfecte match met uw woning en tuininrichting.

Kom naar onze showtuin voor de Stone Reimst

In onze showtuin in Hengelo kunt u een grote collectie volkeramische buitentegels bekijken op grote vloervlakken. Zo krijgt u een goed beeld van de tegels. Step Stones werkt alleen met hoogwaardige tegels van de beste merken voor een duurzaam resultaat. En altijd voor de scherpste prijs! Alle tegels zijn 3 cm dik, maatvast en bestendig tegen alle weersomstandigheden. Naast het leveren van keramische tegels kunnen we ook uw buitenvloer maken. Een ervaren team specialisten maken uw vloer snel en vakkundig. We bieden hiervoor diverse legpakketten aan, waarbij u zelf ook kunt meehelpen en zo fors kunt besparen op de legkosten. Wilt u meer buitentegels bekijken? Bekijk hier de complete series van Robusto Ceramica 3.0, Cerasolid of Kera Full Body van Excluton.

Stone Reimst is verkrijgbaar in 60x60x3 cm

Stone Reimst     
60x60x3 cm
meer info >